tiistai 25. elokuuta 2015

Seikkailuja, osa 3 - Ötököitä ja lääkäriä

3 päivää ehdimme nauttia auringosta ja merestä, kunnes aamulla herätessä katsoin keskimmäistä muksua ja suuni jäi auki. Oli lapsi paisunut yön aikana kasvoistaan tunnistamattomaksi. Tietysti sitten sattui vielä olemaan pyhäpäivä, joten päivystävän lääkärin löytäminen oli "hieman" haastavaa.

No, lääkäri löytyi ja kyseessä oli jonkin ötökän allerginen reaktio. Lääkkeet kehiin ja äkkiä alkoi lapsi normalisoitua. Mutta sen jälkeen aina kun joku ötökkä pisti, niin lapsi turposi. Ötökkä oli pienen pieni, mäkäräisen näköinen joka moisen reaktion sai aikaan.

Koska Fuengirolassa oli kyseisiä ötököitä yllin kyllin, niin päätimme siirtyä takaisin Malagaan. Ötökät kun eivät oikein viihdy kaupungin saasteissa. Ja niin sai lapsikin olla ötököiltä rauhassa.

Vaan kun siirryimme Malagaan, niin minulta lähti ääni. Kun sain ääneni takaisin, niin lähti oikeasta korvasta kuulo. Joten ei kun taas lääkäriin. Tulos: korvatulehdus. Ja joku "afrikkalainen moskiitto" niitä pöpöjä on sitten lääkärin mukaan levitellyt pitkin rannikkoa. 

Fuengirolassakin mama kertoi että useampikin lapsi on kuollut kesän aikana rannalla, eikä kuumuuteen, mutta ei osannut kertoa mikä kuolemia on aiheuttanut.

No... lääkkeet tehosivat varsin nopeasti ja hetken jo näytti korvani ja kuuloni suhteen hyvältä. Enää ei tule märkäistä mähmää korvasta, mutta kuulo ei ole palautunut. Pia jo kaksi viikkoa olen ollut puoli kuuro ja alan jo tähän tottumaan, joskin välillä on vaikea erottaa sanoja.

Onneksi on kyse oikeasta korvasta eikä vasemmasta joka minulla on puhelinkorva. Ja puolikuuroudessa on myös se hyvä puoli, että kun laittaa terveen korvan tyynyä vasten niin ympäristön hälinä ei paljon häiritse jos vaikka haluaa nukkua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti