perjantai 14. elokuuta 2015

Seikkailu jatkuu, osa 2 - Perille

Alandan kentällä tapoimme lasten kanssa aikaa. Kiertelimme kenttää kaikessa rauhassa, koska kiire meillä ei ollut. Latasimme puhelimet ja ajoissa olimme myös lähtöportilla. Suuntana oli nyt Malaga.

Lento meni nopeasti ja osa matkasta meni nukkuen. Sen vähän mitä nyt ahtaassa lentokoneessa saa nukutuksi. Iso plussa kuitenkin koneen wifiyhteydestä, jonka avulla sai viihdytettyä itseään lennon aikana.

Perillä Malagassa olimme 23.50 ja sen verran oli lento myöhässä että ei ollut toivoakaan ehtiä viimeiseen junaan. Joten yö lentokentällä. Se osaltaan oli koettelemus, koska Malagan kentällä ei ole otettu huomioon sitä vaihtoehtoa että matkalaiset saattavat tulla illan viimeisillä koneilla ja jatkoyhteys on vasta aamulla. Penkeillä on joka paikan kohdalla käsinojat. Alicantessa oli sentään vai joka toisen paikan kohdalla, joten penkille sai jotenkin edes itsensä viritettyä nukkumaan. Nyt vaihtoehtona oli kivilattia. Kiitos vaan... otti muuten lonkkaan, selkään ja vaikka mihin.

Aamusta lähdimme rauhassa jatkamaan matkaa ja aamupalalle. Suuntana Fuengirola, jossa on minulla tuttuja. Menimme ensimmäisenä rannalle. Lapsia ei tahtonut saada pois merestä. 

Iltapäivän siestalla lähdimme moikkaamaan "mamaa". Joka sekosi näkemisestämme täysin ja pisti pöydän koreaksi. Nugetit ja ranskalaiset upposivat väsyneiden matkalaisten suihin äkkiä. Ja sitten nukkumaan. Unta ei tarvinnut paljon odotella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti